Vesthimmerlands HarmonikaOrkester

CD-udgivelser:


Vesthimmerlands Harmonikaorkester har nu udgivet 5 CD-plader.

 Hvilken Herlig Dag
Hvilken herlig dag
udkom i 1999. Pladen indeholder traditionelt musik. Den indeholder endvidere 3 numre skrevet af Roland Cedermark. Vi fik særlig tilladelse til at udgive melodierne i Danmark. Vi har så arrangeret dem med flere stemmer.


Tak For Minderne!

Tak for minderne udkom i 2001. Den indeholder danske og svenske melodier. Flere af melodierne er arrangeret med flere stemmer.

20 år på farten!

20 år på farten udkom i anledning af orkesterets 20 års jubilæum i 2003. Den indeholder bl.a. en melodi, der er skrevet specielt til os i anledning af jubilæet. Jubilæet var om vinteren, så vi tænkte frem mod sommeren. Og melodien blev skrevet og arrangeret af Erik Sommer. Og sommeren stod for døren. Så hvad var mere naturligt en at kalde melodien for Sommertanker.

25 år i Vesthimmerland      cd4-bagside

Som tiden går..... 25 år i Vesthimmerland blev udgivet lørdag den 16. februar 2008 kl. 14.45 under afviklingen af Vinterharmonikatræf 2008 i Messe- & Kulturcenter Aars! Den indeholder 13 numre. Alle melodier er mere eller mindre kendte. Men flere af dem tog vi først op til forberedelsen af cd'en. Det første nummer er Drømmen om Elin. Cd'en slutter med Calle Chevens Vals.


Forside     Bagside     Numrene

31 år i Vesthimmerland
blev udgivet lørdag den 8. marts 2014 under afviklingen af  Vinterharmonikatræf 2014 på Kimbrerkroen i Aars. De fleste numre er nye - for os. en enkelte er genganger, medens  Tak for de minder er en gentagelse - men nu med sang.